Küldetésünk
Az élő közvetítés határtalan örömének biztosítása

Miután mára az internet lett a szórakozás, a játék és a pihenés elsődleges helyszíne, a Streamplify küldetésének választotta, hogy a közvetítés örömét a lehető legkönnyebben, ám magas minőségben biztosítsa bárkinek szerte a világban. Egyszerűen nagyszerű.

Egy élő közvetítés, első nekifutásra, ijesztő és gyakran bonyolult folyamat lehet. Ezért fontos számunkra, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyük a tartalmak egyszerű és hozzáférhető módon történő megosztását. Minőségi, mégis megfizethető webkamerákkal, mikrofonokkal, körlámpákkal, zöld háttérrel és egyéb eszközzel a Streamplify lehetőséget ad a kezdő és feltörekvő streamelőknek és tartalomkészítőknek, hogy elinduljanak a választott úton anélkül, hogy bankot robbantanának.

Rólunk
A játék iránti szenvedélyből született Pro Gamers Group sikerét, a Csoport tulajdonában lévő színvonalas márkák és a Partnerek együttes lelkesedése és közös jövőképe hajtotta. Csoportunkhoz egyre több vállalat és influencer csatlakozik. Az ők akár több mint 20 éves iparági tapasztalatával, rendkívüli szakmai támogatásukkal, garatált szolgáltatásaink, termékeink kimagasló színvonala.

Végső célunk, hogy meghatározó szerepet töltsünk be a gaming követítések szolgáltatása terén.